Westphalia is a region that is home to numerous culinary specialities. The Westphalian Five - Schinken (ham), Mettwurst (soft smoked sausage), Pumpernickel (a dark rye bread), Stuten (a sweet white bread) and Korn (corn schnapps) - stand for traditional products that still exist today. Whether by bike, horse, car or Shank's pony, there are countless opportunities for visitors to experience the diversity of the region during a trip through Westphalia, the Land of Ham, and enjoy its culinary pleasures. The Schutzgemeinschaft Westfälische Schinken- und Wurstspezialitäten e. V. warmly invites you to do this.
Deutsch
Nederlands

 
Imprint

Herausgeber

Schutzgemeinschaft Westfälische Schinken- und Wurstspezialitäten e.V.
Stefan Waltering (Vorsitzender des Vorstands)
Siemensstrasse 9
48301 Nottuln

Telefon: 02502 - 67 05
E-Mail: info@schinkenland-westfalen.de


Verantwortlich

Schutzgemeinschaft Westfälische Schinken- und Wurstspezialitäten e.V.
Stefan Waltering (Vorsitzender des Vorstands)
E-Mail: info@schinkenland-westfalen.de


Konzept, Consulting, Screendesign

marktentwickler
Birgit Bertz & Dirk Mertens
E-Mail: willkommen@marktentwickler.de
Internet: www.marktentwickler.de


Text

jumpr Team für Kommunikation


Translation

Niederländisch: BSTS Translation Service
Englisch: Sarah Farnworth


Picture Credits

CMA
Frank Hartmann
Münsterland Tourismus
Studion Udo Kowalski
Tourist Information Soest


Programming

IBPS Friedrichs
E-Mail: info@ibps-friedrichs.de
Internet: www.ibps-friedrichs.de



Westphalia, Land of Ham
News